Perşembe, Nisan 25, 2024

iOS 11 Beta 6 Yayınlandı! İşte Yenilikleri ve Değişiklikleri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, yeni işletim sistemi iOS 11 için çalışmaları son hızla sürdürürken; Beta 6 sürümünü yayınladı. Bakalım Beta 6‘da diğer sürümlerden farklı olarak neler var ?

Aslında Beta sürümleri iki haftada bir olarak yayınlanıyordu. Ancak bu sefer geçtiğimiz hafta yayınlanan Beta 5’ten bir hafta sonra Beta 6’yı yayınladı. iOS 11 Beta 6, geliştirici beta profili cihazında yüklü olanlar için indirilmeye sunuldu.

Öncelikle bu güncelleme bi öncekliler gibi yine 230 MB boyutunda. Aslına bakıldığında ilk dikkat çeken detay App Store ve Haritalar uygulamalarının iconlarının değişmiş olması. Ayrıca işletim sisteminde yer alan bazı duvar kağıtlarıda kaldırıldı.

ios 11 beta 6 yenilik

Bu güncellemedeki en ilginç şey ise Ekran Parlaklığı ayarının  “Ayarlar > Ekran ve Parlalık” menüsünden kaldırılarak “Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik” menüsüne alınması. Aslına bakacak olursak bu yenilik biraz saçma olmuş.

Ayrıca iOS 11 Beta 6 ile birlikte AirPods animasyonları da işletim sistemine dahil edildi. Yine her yazımızda sizlerle paylaştığımız gibi güncelleme iPhone 8 ile birlikte diğer cihazlara da gelecek. Cihazın ve güncellemenin ise Eylül ayında kullanıma sunulacağı bilinmekte. Bir önceki Beta sürümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler