Cumartesi, Nisan 20, 2024

iOS 11 Beta 5 Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple, yeni telefonu iPhone 8 ile beraber sunacağı iOS 11 için çalışmaları son hızla sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Beta 4 sürümü yayınlanırken; geçtiğimiz günlerde ise iOS 11 için Beta 5 sürümü yayınlandı. Bakalım bu sürümde ne gibi geliştirmeler mevcut.

Yaklaşık 15 gün önce Beta 4 sürümü yayınlanan iOS 11’in, hayli geliştirme ve yenilikler aldığını görmüştük. İşletim sisteminin iPhone 8 ile birlikte Eylül ayında yayınlanacağını biliyoruz. Apple yeni işletim sisteminin birden final sürümünü yayınlamak yerine Beta 1, 2, 3 … şeklinde sürdürerek geliştirmeleri kullanıcılara sunuyor. Bakalım bu hafta Beta 5 sürümü yayınlanan iOS 11 için ne gibi yenilikler var.

iOS 11 Beta 5 Neler Sunuyor ?

Hatırlarsanız Beta 4 sürümünde birçok yenilik eklenmişti. Ancak bu sürüm için şimdilik hata gidermelere ve düzeltmelere yer verildiği bilgisi elimizde. İlerleyen günlerde detaylı incelemelerle birlikte Beta 5 hakkındaki geliştirmelerin tümü açığa çıkacaktır. Güncelleme ise yaklaşık 295 MB boyutunda.

ios 11 beta 5

iOS 11 yanlızca 64 bit destekli işlemcilerin bulunduğu cihazlarda kullanılabilecek. Buda demek oluyoki iPhone 5c, iPhone 5, iPad 3 ve iPad 4 sahipleri bu güncellemeden faydalanamayacak. Şimdilik Beta 5 ile ilgili tüm bilgiler bunlardan ibaret. Önümüzdeki günlerde sürümün detaylı notları yayınlanacaktır. Bir önceki sürümün yeniliklerini öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler