Cuma, Mart 29, 2024

Bu Haftaki Ücretsiz Oyun: Şah Mat

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple her hafta AppleStore‘ da bulunan ücretli bir uygulamayı sınırlı süreliğine ücretsiz olarak indirme olanağı sağlıyor. Hem de bu sefer ücretsiz indirilebilir olan uygulama sıradan oyunlar arasından seçilmiyor. iMessage üzerinden oynanan bir satranç deneyimi sunan Check-Mate ( Şah-Mat ) oyununu denemenizde fayda var. Sadece iMessage üzerinden oyun deneyimi sunan bu uygulamayı kaldırmak isterseniz yazımızın sonundaki yönergeleri izleyebilirsiniz.

 

 

AppleStore Tanıtımı: 

Şah Mat’la konuşmalarınıza biraz rekabet katın! iMessage uygulamasının içinde aile ve arkadaşlarınızla satranç oynayın.

Birisiyle bir konuşma başlat, Şah Mat! uygulamasını seç ve başlamak için “Müsabakayı Başlat” a dokun. Aynı anda, hatta tüm cihazlarında, diğer kişilerle birden fazla müsabaka oynayabilirsin.

Ne bekliyorsunuz? Rakibinizi seçme, hamlenizi yapma ve Şah Mat deme zamanı!

Uygulama Linki:  Buradan 

Uygulamayı indirdikten sonra Mesajlar kısmına gelerek, oynamak istediğiniz kişiyle sohbet oluşturun. Klavyeyle beraber çıkan AppleStore simgesine dokunun. Henüz uygulama simgesi belirmediyse menü kısmından Şah-Mat oyununu aktif edin. Daha sonra oyunu seçerek Müsabakayı Başlat! butonuna basın ve hamlenizi yapıp karşı tarafa gönderin. Bu kadar!

Oyunu silmek için AppleStore simgesine basılı tuttuktan sonra sol altta beliren çerçeveye basarak uygulamaları listeleyin. Daha sonra normal bir uygulama silmek istermişçesine herhangi birisine basılı tutun ve çarpı işaretine basın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler