Cuma, Mart 29, 2024

iOS 15.4 ile Yeni Emojiler Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cupertino merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Apple, bugün piyasaya sürdüğü iOS 15.4 işletim sistemi güncellemesiyle birlikte bir dizi yeni özelliklerin yanında eriyen yüz, dudak ısıran surat, kalp eller ve daha fazlasını içeren emojiler yayınladı. Emoji 14 güncellemesinin içerisinde toplamda 112 karakterle sonuçlanan 37 yeni emoji ve 75 ten rengi eklemesi bulunuyor.

Yeni emojileri fark eden Emojipedia konuyla alakalı bir blog gönderisi paylaştı. El sıkışma emojilerinde ise kalp eller, sağ el, sol el, avuç içi aşağı el, avuç içi yukarı el, işaret parmağı ve başparmak çapraz olan el, izleyiciyi işaret eden gibi birkaç yeni yeni el emojisi bulunuyor.

Yumurtalı yuva, boş yuva, röntgen, koltuk değneği, oyun alanı kaydırağı, tekerlek, halkalı şamandıra, hamsa, aynalı küre, kavanoz, kimlik kartı ve düşük pil yeni emojilerden bazıları, bitkiler ve hayvanlar ise mercan ve nilüfer güncellemesi aldı. Fantastik karakterlere gelince, yeni bir trol emojisi bekleyebiliriz ve yumurtalar, fasulyeler ve dökülen sıvılar yeni gıda maddelerinden.

Yeni emoji, iOS 15.4 ve iPadOS 15.4 yüklü iPhone ve iPad’de ve macOS Monterey 12.3 yüklü Mac’lerde mevcut.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler