Perşembe, Nisan 25, 2024

iOS 15.6 Yayınlandı! Neler Değişti?

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS 16’yı görmek için gün sayarken, bir yandan da iOS 15 güncellemeleriyle karşılaşmaya devam ediyoruz. Uzunca bir süredir beta süreci devam eden iOS 15.6 sürümü ise yayınlanan son güncel sürüm oldu.

Final versiyonuyla yayınlanan ve artık beta sürecini tamamlayan güncelleme, sürüm notlarına bakacak olursak daha çok hata düzenlemelerine odaklanıyor. Peki iPhone’u bu sürüme yükselttiğimiz zaman neler değişecek?

iOS 15.6 Güncellemesiyle Yapılan Değişiklikler

Hiç uzatmayacağım ve sürüm notlarından söz edeceğim. Yapılan düzenlemeler ve değişiklikler hemen aşağıda.

  • Safari tarayıcıda, bir sekmenin daha önce ziyaret edilen bir web sayfasına yönlendirilmesine neden olan sorun giderildi.
  • Braille aygıtlarının Mail içindeki metinlerde dolaşırken yanıt vermeyi durdurması sorunu çözüldü.
  • Ayarlar bölümünde, cihazda depolama alanı olmasına rağmen depolama alanı yok şeklinde bir uyarı gösterilmesine neden olan hata giderildi.

iOS 15.6

iOS 15.6 ile yapılan düzenlemeler bu şekilde. Zaten bu sürümde çok bir yenilik beklemiyorduk. iOS 16 sürümünden önceki son güncellemenin de bu sürüm olacağını düşünüyoruz. iOS 15.7 gibi bir sürüm beklenmiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler