Cumartesi, Nisan 27, 2024

iOS 17.4.1 Güncellemesi Geldi Neler Değişti?

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS 17.4 güncellemesi ile gelen değişikliklerden söz etmiş ve Apple’ın büyük güncellemesinin kullanıma sunulduğunu paylaşmıştık. 5 Mart tarihinde yayınlanan bu güncelleme, bazı hataları da beraberinde getirdi. Barometrenin çalışmaması gibi ilginç sorunlar olduğunu gördük. İşte hemen arkadan gelen iOS 17.4.1 güncellemesiyle beraber de durum değişiyor.

Dün itibariyle kullanıma sunulan güncelleme neler sunuyor ya da herhangi bir değişiklik var mı bakalım.

iOS 17.4.1 ile Gelen Yenilikler ve Düzenlemeler

Bir kere yukarıda da söylediğim gibi bu bir ara sürüm güncellemesi. Söz konusu güncelleme, herhangi bir büyük yenilik barındırmıyor. Odak noktasının hata düzenlemeleri olduğu bir ara güncelleme.

iOS 17.4 sürümünde yer alan barometre sorunu ve QR kodun okumasında sorun yaşanmasına neden olan hata ve benzeri ufak hatalar güncellemelerle beraber giderilmiş durumda.

iOS 17.4.1

21E236 yapı numarasıyla yayınlanan güncellemenin boyutunun ise 346 MB seviyesinde olduğunu belirtelim.

Ara sürüm güncellemeleri devam eder mi bilemiyoruz ama bir yandan da yeni büyük güncellemelere odaklandığımızı hatırlatalım. Nisan ayında yeni büyük güncelleme iOS 17.5 için ilk betanın yayınlanması bekleniyor. Bu sürümde herhangi bir değişiklik olacak mı işte iOS için asıl gündem konumuz bu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler