Pazar, Eylül 8, 2024

iOS 18 beta 3 Yayında! Yeni Neler Var?

Paylaş

iOS 18 güncellemeleri için elini hızlandıran Apple, peşi sıra beta sürümler yayınlamaya devam ediyor. Firmanın son yayınladığı beta güncellemesi de iOS 18 beta 3 oldu. Yeni sürüm güncellemeyi bekleyenleri heyecanlandırdı zira güncelleme birkaç yeniliği de beraberinde getiriyor. Aslında çok büyük yeniliklerden söz etmiyoruz ama bu düzenlemelerin beklenen düzenlemeler olduğunu söylemek mümkün.

iOS 18 beta 3 ile Neler Geldi?

Yenilikleri farklı başlıklar altında değerlendirmek gerekecek. Kısa kısa ayrı başlıklar altında inceleme yapalım.

iOS 18 beta 3

Emoji Klavyesi için Düzenleme

Yeni beta sürümünden sonra mesajlar uygulamasında memoji, emoji ve çıkartmalar tek bir arayüz üzerinde birleştirildi. Ekran simgeleri üzerinden gezinti yapabildiğiniz yeni düzende, aradığınızı bulmak çok daha kolay bir hale getirildi.

Dinamik Duvar Kağıtları Seçenekleri

Yeni beta sürümünden sonra duvar kağıtlarında dinamik seçeneği karşımıza çıkacak. Dinamik seçeneğini seçtiğiniz zaman, gün içerisinde duvar kağıtlarının renkleri otomatik olarak değişecek. Xiaomi’nin akıllı telefonlarında kullandığı özelliklere benzer bir özellik.

BENZER:  iPhone Pil Şarj Yüzdesi Gösterme / Açma

3.parti Uygulamalar için Koyu Mod Dönemi

iOS 18 beta 3 sürümü sonrasında uygulamalar için beklenen koyu mod özelliği geldi. Kullanıcılar tek bir dokunuşla beraber tüm uygulamaların simgelerini koyu moda çekebilecekler. Uygulama simgeleri için koyu modda çalışmaya zorla gibi bir özellik olduğunu söyleyebiliriz.

iOS 18 beta 3 ile gelen yenilikler bunlar. En azından şu ana kadar tespit edilenleri bunlar. Bu özelliklerin dışında kullanıcıların denemelerinden sonra tespit edilecek yenilikler de olabilir. Yeni bir detay ortaya çıkacak olursa, içeriğimizi bu yönde güncelleriz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler