Pazar, Haziran 30, 2024

iOS 18 İle Beklenen Oyun Modu Özelliği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Duyurulduğu günden bu yana kullanıcılarının merakla beklediği ve iOS sürümlerinin en kapsamlısı ve bir çok yeniliği içerisinde barındıracak olan iOS 18 güncellemesiyle ilgili yeni gelişmeler mevcut.

Eylül ayında tanıtımı gerçekleştirilecek olan iPhone 16 serisi ile beraber kullanıcılara Beta sürümünün sunulacağı versiyon ile ilgili gelişmeleri daha fazla kıymetli vaktinizi almadan birlikte göz atalım.

AirPods Aksesuar Arayüzü ve Bağlantılar

iPhone modellerinde Apple'ın kendi orijinal AirPods aksesuarları otomatik bir şekilde cihazla eşleşmekte sonrasında kendine ait bir bilgilendirme arayüzü ekranda gözükmekte ancak

Apple'ın haricinde ki farklı marka ve modellerin kulaklıkları cihazla eşleştirildiği zaman herhangi bir arayüz ekranı maalesef bulunmamakta.

iOS 18 ile artık Apple'ın kendi ürünlerinin haricin deki marka ve modellerde de farklı bir  arayüz ekranı ile desteklenecek ve yakınlık mesafesine göre otomatik bir şekilde cihaz ve kulaklıklar eşleşecek.

iOS 18 Oyun Modu Özellikleri Neler? 

Bir diğer özelliğimiz ise genel olarak performans severlere ve oyunculara yönelik oldu.

Apple ürünlerinin oyun konusunda diğer marka ve modellere göre arka planda kaldığını hepimiz biliyoruz.

Bu konu üzerine gelişmelerde bulunan teknoloji devi hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıllar da macOS Sonomo modellerine “oyun modu” özelliğini kullanıcılarına sunmuştu.

ios18

iOS 18 ile iPhone cihazlarına da sunacak olan Apple bu özelliği ile modun açık olduğu zaman  işlemci gücünü daha fazla arttırarak kullanıcılarının hızına hız katmaya hedefliyor.

Bu özellik her ne kadar oyun modu olarak adlandırılsa da oyun kumandalarının tepkimelerini daha hızlı aktarılması ve Bluetooth sinyal gücüne de büyük bir etki sağlayacağı söylenmekte.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler