Cumartesi, Haziran 29, 2024

iOS 18 Ne Zaman Çıkıyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone serisine can verecek yeni işletim sistemi iOS 18 için beklediğimiz tanıtım gerçekleştirildi. Yapay zeka devrini kendi ekosistemi için de hazır hale getiren Apple’ın, önemli yenilikleri de sunduğunu görmüş olduk. Tabii ki şimdi akıllardaki soru yeni işletim sisteminin ne zaman çıkış yapacağı. iOS 18 ne zaman çıkıyor gelin değerlendirelim.

iOS 18 için Çok Beklemeyeceğiz

Aslında Apple, bu zamana kadar uyguladığı stratejiye devam ediyor desek yeridir. Tanıtımın hemen sonrasında geliştirici programında olan kullanıcılar için beta kayıt süreci başladı. Hatta tanıtımın hemen arkasından developer beta sürüm yayınlandı.

Yaz ayları boyunca da geliştiriciler için yeni beta sürümlerinin yayınlanmaya devam ettiğini göreceğiz. Apple’ın standartlaşan takvimine göre, birkaç geliştirici sürümünden sonra herkese açık beta sürümleri de gelmeye başlayacak.

iOS 18 ne zaman çıkıyor

Kararlı sürüm ise her zaman olduğu gibi yeni iPhone modellerinin tanıtımıyla beraber karşımıza çıkacak. Eylül ayının ikinci haftası içerisinde hem iPhone 16 modelleri hem de iOS 18 için kararlı sürümü görmüş olacağız.

Yeni işletim sisteminde bu süreç içerisinde daha ne gibi değişiklikler olacağını bekleyip göreceğiz. Genelde Apple, beta sürümleri içerisinde de yenilikler sunmaya devam ediyor. Muhtemelen aynı durum iOS 18 için de geçerli olacak ve işletim sisteminin yeni sürümüne eklemeler devam edecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler