Çarşamba, Mayıs 8, 2024

iOS için WhatsApp’a Beklenen Özellikler Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda kullanıcıları yakından ilgilendiren yeni özelliklerle karşımıza çıkan Facebook’a ait şirket WhatsApp, kendini güncellemeye devam ediyor. Sosyal medya devi Facebook, bugün Apple App Store’da WhatsApp uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. iOS işletim sistemi için WhatsApp’ın bu Sürüm 2.20.130 güncellemesi iki yeni özellik ile birlikte geliyor. İlk olarak, WhatsApp yeni duvar kağıtları içeriyor. İkincisi, WhatsApp artık çıkartmalarınızı metin veya emoji ile aramanıza izin veriyor.

  • Çıkartmalarınızı metin veya emoji ile arayabilirsiniz ve bulabilirsiniz veya yaygın çıkartma kategorilerine göz atabilirsiniz.
  • Yeni duvar kağıtları, sohbetlerinize yepyeni bir görünüm kazandırır. Artık her sohbet için özel duvar kağıtları ayarlayabilir, karanlık modda ayrı duvar kağıtları ayarlayabilir ve varsayılan doodle arka planı üzerinde yenilenmiş bir duvar kağıdı galerisi veya farklı renkler arasından seçim yapabilirsiniz.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. iOs için sındamga güncellemeleri falan yapılıyor. Microsoft whatsappa ortak diye biliyorum ama kendi çıkardıkları windows phone’a desteği kestikleri için düz metin mesajlaşmasını bile yapmak mümkün olmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler