Cuma, Mart 29, 2024

Windows 10 için WhatsApp’a Kendini İmha Eden Mesajlar Özelliği Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Windows 10 için WhatsApp Masaüstü bir güncelleme aldı. Uygulamayı 2.2045.19.0 sürümüne götüren güncelleme, kendi kendini yok eden mesajlar, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri getiriyor.

Bilmeyenler için, kendi kendini imha eden mesaj, WhatsApp mesajlarının silinmeden önce ne kadar süre görünmesini istediğinizi seçmenize izin veren bir özelliktir. Kaybolan mesajlar özelliğini etkinleştirdiğinizde, sohbete gönderilen yeni mesajlar 7 gün sonra kaybolacaktır. Özellik hakkında daha fazla bilgi için değişiklik günlüğünü okuyabilirsiniz.

Sürüm değişikliliği notları

  • Geçici mesajlar – Artık WhatsApp üzerinden yedi gün süren geçici mesajlar (geçici mesajlar) gönderebilirsiniz. Bireysel bir sohbette, iki kişinin her biri geçici mesajları açabilirken, bir grup sohbeti içinde bu özelliği yalnızca yöneticiler açabilir veya kapatabilir.
  • Bir kişi WhatsApp’ı yedi gün boyunca açmazsa mesaj kaybolur. Ancak, mesaj önizlemesi WhatsApp açılana kadar bildirimlerde görünmeye devam edebilir.
  • Bir mesaja cevap verdiğinizde, ilk mesaj alıntılanır. Geçici bir mesajı yanıtlarsanız, alıntılanan metin yedi gün sonra bile sohbette görünebilir.
  • Geçici bir mesaj, geçici mesajların devre dışı bırakıldığı bir sohbet odasına iletilirse, yönlendirilen sohbette görünür durumda kalır.
  • Bir kullanıcı, geçici mesaj hala görünür durumdayken yedekleme yaparsa, yedeklemeye dahil edilecektir. Bir kullanıcı bir yedeklemeden geri yüklediğinde geçici mesajlar silinecektir.
  • Varsayılan olarak, WhatsApp’ta aldığınız medya dosyaları otomatik olarak fotoğraflarınıza indirilir. Geçici mesajlar etkinleştirilirse, sohbette gönderilen medya dosyaları yalnızca geçici olarak görünür olacak, ancak otomatik indirme ayarları açıksa telefonunuza kaydedilecektir. Otomatik indirmeyi WhatsApp ayarları> Veri kullanımı ve arşiv üzerinden kapatabilirsiniz.
  • Hataları düzeltme ve çeşitli iyileştirmeler.

WhatsApp kısa süre önce kendi kendini imha eden mesaj özelliğini mobil uygulamalarına ekledi ve şimdi, Windows 10 bilgisayarlarında WhatsApp Masaüstü kullananlar da etkinleştirmeyi kullanabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler