Cuma, Nisan 26, 2024

iPadOS 15.6 Neler Sunuyor: iPad mini 6 için Önemli Sorun Ortadan Kalktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Temmuz ayının başlarında bazı altıncı nesil iPad mini kullanıcıları, cihazlarını iPadOS 15.5 sürümüne güncelledikten sonra şarj olma konusunda sıkıntılar yaşandığı belirttiler. Şimdi ise Apple, iPadOS 15.6 sürümü ile bir takım kullanıcıların yaşadıkları bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Apple tarafından iki gün önce yayımlanan iPadOS 15.6 yazılım güncellemesi sürüm notlarına baktığımız zaman altıncı nesil iPad mini’nin bir şarj cihazı veya diğer USB Type-C aksesuarlarını algılamayabileceği bir sorun için düzeltme geldiğini görebiliyoruz.

iPadOS 15.6 neler sunuyor:

  • TV uygulaması, devam etmekte olan bir canlı spor oyununu yeniden başlatma ve duraklatma, geri sarma veya ileri sarma seçeneğine kavuşuyor.
  • Kullanılabilir olsa bile, Ayarlar’ın cihaz deposunun dolu olduğunu göstermeye devam etmesine neden olan bir sorun düzeltiliyor.
  • Mail’de metin gezinirken braille (Braille alfabesi) cihazlarının yavaşlamasına veya yanıt vermemesine neden olabilen bir sorun düzeltiliyor.
  • Safari’de bir sekmenin önceki sayfaya dönmesine neden olan bir sorun düzeltiliyor.
  • iPad mini’nin (6. nesil) şarj cihazını veya başka bir USB-C aksesuarını algılamamasına neden olan bir sorun düzeltiliyor.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler