Cuma, Nisan 26, 2024

iPhone 11 Geliyor! İşte iPhone 11’in Özellikleri ve İlk Görüntüleri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone X’in ardından bir canavar daha günyüzüne çıktı. Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 11 geliyor!

Geçtiğimiz aylarda piyasaya birçok cihazı aynı anda süren iPhone tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Samsung ile kıyasıya rekabete giren Apple, X modeli ile oldukça dikkat çekmişti. Şimdi ise iPhone 11’in ilk görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı.

Apple, iPhone 8, 8 Plus ve X modelleri ile geçtiğimiz aylarda piyasaya büyük bir damga vurmuştu. Tüm cihazların fiyatları uçuk olsa da X modeli ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Özellikle çerçevesiz ekranı ile iPhone görünüşüne farklı bir hava katan iPhone X, kullanıcılar tarafından olduça sevilmişti

iPhone X’in tanıtımından sonra yeni model üzerinde çalışmalara başlayan Apple, iPhone 11 modelini hemen hemen tamamlamış gibi duruyor. iPhone 11’in özellikleri belli olduğu gibi ilk görüntüleride ortaya çıktı. İşte cihazın özellikleri….

iphone11 2

iPhone 11’in Özellikleri Nasıl Olacak?

6.5 inçlik OLED ekran ile gelecek olan iPhone 11, QHD çözünürlük sunuyor. İlk verilere göre iPhone X’in Plus modeli olarak gelecek olan iPhone 11, teknik bakımdan iPhone X ile aynı özellikleri taşıyacak. Bu özelliklerden farklı olarak daha yüksek Ram bellek karşımıza çıkabilir.

Yine arka kısmında çift kamera barındıran iPhone 11, tıpkı iPhone X’teki gibi çerçevesiz ekran ile gelecek. IP68 sertifikası ile toz ve suya karşı dirençli olan iPhone 11 kablosuz şarj özelliğinide beraberinde getirecek. Fiyatını merak eden kullanıcılar ise bir süre beklemede kalacak. Keza cihazın fiyatı henüz belli değil.

İşte iPhone 11’in İlk Görüntüleri!

iphone11 1

iphone11 3

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler