Perşembe, Nisan 25, 2024

iPhone 11 Pro ile Selena Gomez’in Klibi Çekildi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın Eylül ayında tanıttığı iPhone 11 ailesi tasarımıyla her ne kadar eleştirilse de performans konusunda oldukça olumlu yorumlar alıyor. Özellikle kamera performansı konusunda beğenilen iPhone 11 ailesinden yeni bir proje geldi. Öyle ki dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez’in yeni şarkısının klibi iPhone 11 Pro ile çekildi.

pchocasi.selena

Kısa bir süre önce iPhone 11 ailesi ile çekilen kısa filmler YouTube’da ortaya çıkmıştı. Bu kısa filmlerden sonra Selana Gomez’in “Lose You to Love Me” şarkısının klib çekimleri iPhone 11 Pro ile yapıldı. Bugün yayınlanan klbin yüksek detaylı ve akıcı olması da dikkatleri fazlasıyla çekti. Fotoğraf kalitesinin dışında video kalitesinde de oldukça başarılı olduğunu gösteren iPhone 11 ailesi satışları oldukça hızlı bir şekilde artıyor.

Shot on iPhone etiketiyle hem Apple hem de Selena Gomez‘in YouTube kanalında yayınlanan klib, 3 saat gibi bir sürede 1.5 milyondan fazla izlendi. Eğer sizde iPhone 11 Pro sahibi olmak istiyorsanız Apple tarafından Türkiye’de satışa sunulan ürünün resmi fiyatı 10.999 TL‘den başlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler