Çarşamba, Nisan 24, 2024

Pokémon Go, 2020 Yılında Çok Oyunculu Savaş Moduna Kavuşacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

2020 yılının başlarından itibaren Niantic, Pokémon Go oyuncularının mobil oyun için yeni bir Go Battle League’de birbirleriyle çevrimiçi olarak rekabet edinmelerine izin verecek. Niantic, ligin bir çöpçatanlık sistemi kullanarak dünyanın dört bir yanından gelen oyuncularla savaşmanıza izin vereceğini ve yükselmeniz gereken seviyelerin var olacağını söylüyor.

dWbCggP2wdr3uAHmQ8HJM4

Bu yenilik, Pokémon Go’nun diğer oyuncular ile ilgili savaşmanıza ilk kez olanak sağlamıyor ancak mevcut Eğitmen Savaşları özelliği kapsam olarak çok daha sınırlı. Başka bir oyuncuyla “Ultra” veya “En İyi” arkadaş sıralamasına ulaşmadığınız sürece (en az 30 gün süren bir süreç) o zaman sadece yakın çevrenizdeki oyuncularla savaşabilirsiniz. Go Battle League daha küresel bir odak ve ne olursa olsun konumu oyunculara karşı eşleştirilmiş olabilir gibi geliyor.

 

Niantic, yaklaşan ligin nasıl işleyeceğini veya oyuncuların “eğitmenlerin giriş kazanmak için yürüyebileceği” demenin ötesinde bu lige nasıl katılabildiği hakkında pek çok ayrıntı paylaşmadı. Ancak şirket, yakında yayınlanacak olan yeni Dev Insights videosunda daha fazla ayrıntı paylaşacağına dair söz verdi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler