Cuma, Mart 29, 2024

iPhone 12 Hakkında Sızıntılar Çıkmaya Başlıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

12 Eylül 2020 tarihi itibari ile Apple beyciğimizin iPhone 12 veya başka bir isimlendirme ile yeni bir iPhone modelini piyasaya sürmesi beklentiler arasında. Neden beklentiler arasında diye soracaksanız; tüm dünyayı saran koronavirüsü nedeni ile bir çok marka zarara uğrayabilme aşamasında.

Şu ana kadar gelecek iPhone 12 veya iPhone modelleri hakkında fazla sızıntılar almasakta yeni sızıntı cihazın tüm önemli yönlerini kapsamakta.

Şu an ki mevcut sızıntı, yaklaşmakta olan iPhone ile ilgili bazı önemli ayrıntıları ortaya çıkarmak için EvertyhingApplePro ile ortaklık yapan Max Weinbach’ten geliyor.

Weinbach beyciğime göre Apple’ın beyimizin iPhone 11 Pro ile karşımıza çıkarttığı üçlü kamera sistemine devam etmesi muhtemel bir beklenti ancak şirket nihayet Pro modellerine Uçuş Süresi sensörü ekleyecek.

Apple bunlara ek olarak iPhone telefonları 64 megapiksellik kamera ile test ediyor ve iPhone 12’deki yakınlaştırma özelliklerini daha da geliştirmek istiyor.

Ayrıca Apple beyciğimiz, yaklaşan iPhone modelleri için Gece modu, geliştirilmiş HDR teknolojisi ve Makro modu üzerinde çalışıyor. Şirket ayrıca kamera sensörlerindeki diyaframı artırabilir, ultra geniş açılı lens F / 1.6 sensörü alabilir.

iPhone 12 Pro Max, kamera dışında 4.400 mAh pil, 120Hz yenileme hızına sahip ekran ve 5G desteği ile gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler