Perşembe, Nisan 25, 2024

iPhone 14 Fiyatları Sızdırıldı! Beklenti Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 14 akıllı telefonlarına ilişkin sürekli sızıntılar gelmeye devam ediyor. Metal kalıplar, ekran plakaları derken şimdi de iPhone 14 fiyatları konusunda bir sızıntı gerçekleşti.

Bu kez yapılan sızıntı Çin kaynaklı deniyor. Tabii ki her zaman olduğu gibi sızıntıları doğrulamak mümkün değil. Ama yine de yeni sızıntılarda yer alan fiyatları değerlendirebiliriz. Bunun önünde bir engel yok.

iPhone 14 Fiyatları Nasıl Olacak?

Sızıntı değerlendirildiği zaman görüyoruz ki en düşük iPhone 14 modeli yani temel model 799 dolar olacak.

Kaçırmayın: RX 6X50 XT Serisi için yeni görseller 

Mevcut serilere göre yine 100 dolar daha yüksek fiyatla gelmesi beklenen telefonların, diğer modelleri için de durum aynı.

Mesela bir diğer model olan 14 Max için fiyatı 899 dolar olarak göreceğiz. Tabii ki bu sene bir mini modelinin beklenmiyor olması da fiyatlardaki dengeyi etkileyecektir.

iPhone 14

Asıl önemli modeller olarak gösterilen Pro modellerinin fiyatlarının ise biraz daha yüksek olması bekleniyor. 14 Pro modelinin 899 dolar olacağı ve Pro Max modelinin de 1199 dolar gibi bir fiyatı olacağı iddiası var.

Şu an iddia olarak kalsa da bu sızdırılan fiyatlar mantıklı gibi gözüküyor. Geçmiş dönemlerden gelen ipuçlarını değerlendirdiğimiz zaman durumu daha net anlıyoruz. Genelde yeni iPhone modelleri, eski nesillerin 100 dolar daha üzerinde fiyatlarla satışa çıkıyor. Ama yine de resmi açıklamalar gelmeden fiyatlar gerçekten böyle mi olacak bilemeyiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler