Cuma, Nisan 19, 2024

iPhone 14 Ekran Panelleri Sızdı! Tasarım Değişikliği Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 14 için son sızıntı haberi, telefonun kalıplarının sızdırılması haberiydi. Kalıp görsellerinin de sızması yeni modellerin hazırlandığını gösteriyordu. Bu sızıntının ardından şu sıralar ise yeni akıllı telefon serisi için ekran panelleri ortaya çıktı.

Tabii ki şu aşamada gelen görselleri doğrulamak mümkün değil ama 4 model için de ekran panellerinin görüntülendiğini söyleyebiliriz.

Görsellere baktığımız zaman yeni modellerde beklenen tasarım değişikliklerinin olacağının da işaretleri var.

iPhone 14 Serisi Ekran Kısmında Neler Sunacak?

Bir kere daha önce gelen sızıntıları da doğrulayacak şekilde yeni akıllı telefonların 4 model olarak geleceği gözüküyor. Bu modeller, temel iPhone 14, 14 Max, 14 Pro ve 14 Pro Max modelleri olacak.

Temel model ve 14 Pro Max modelinin yine diğer sızıntılarda yer aldığı gibi ana modeller olacağı söyleniyor. Bu modellerde çentik kullanımının da devam edeceğini anlıyoruz. En azından yeni gelen görseller bu yönde.

Kaçırmayın: Amazon Prime Gaming Yeni Oyunları 

Diğer taraftan Pro ve Pro Max modelinde ise çentik alanına veda edileceği net olarak gözükmekte. Bu iki telefonda ekran üzerinde kamera sistemine yer verileceği anlaşılıyor. Çentik alanı değil de ekran üzerinde 3 küçük delik bulunacağını anlıyoruz. Biri ön kamera için diğer ikisi de sensörler için olsa gerek.

iPhone 14

Bunun dışında ekran panellerine baktığımızda boyutlarda da bir değişim olmayacağı ipucunu alıyoruz. Yine 6.1 inç ve 6.7 inç ekran boyutları tercih edilecek.

Tabii ki iPhone 14 serisi için sızıntıları doğrulamanın yine mümkün olmadığını belirtelim. Ama tüm sızıntıların değişikliği işaret ettiğinin de altını çizmek lazım. Özellikle çentik alanı konusunda tercih değişecek gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler