Perşembe, Nisan 25, 2024

AMD Radeon RX 6X50 XT Serisi için Bir Görsel İpucu Daha Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD Radeon RX 6X50 XT serisiyle ne zaman tanışırız hala net değil ama zaman kısaldı. Yeni seri ile tanışmak için gün sayıyoruz desek yeridir. Kaç model gelecek ya da özellikleri tam olarak ne olacak hala netleşmedi ama seri için sızıntıları da görmeye devam ediyoruz.

En son yeni serinin bir reklam görselinde ortaya çıktığını gördük. Canada Computers & Electronics sitesinde yeni seri için reklam bannerları sergilendi.

AMD Radeon RX 6X50 XT Biraz daha Farklı Bir Tasarımla Gelecek

Reklam görsellerine baktığımız zaman, 3 ayrı modelden söz edildiğini görüyoruz. Muhtemelen erkenden yanlışlıkla yayınlanan görselde 6650 XT, 6750 XT ve 6950 XT modellerinin yer alacağı gözüküyor.

Kaçırmayın: RX 6X50 XT Serisi için son Sızıntılar 

Burada 2 modelin 3 fanlı olacağı ve bir modelin de 2 fanlı bir yapıyla geleceği de net olarak anlaşılıyor.

Görseller önemli çünkü daha önce seri için sızdırılan görsellerde de birebir olarak bu tasarımın kullanıldığını görmüştük.

AMD Radeon RX 6X50 XT

Önceki sızıntıları doğrulayan yeni bir sızıntı gelmiş oldu desek yeridir. Bu arada her üç model için de renk değişiminden söz edebileceğimizi de ekleyelim.

Öyle ki artı ardına gelen görsellerin doğruladığı diğer kısım, ekran kartlarının üst kısımlarının daha siyah olması. Gri detaylar bu modellerde çok daha az yerde kullanılmış. Kartlar daha çok siyah renk ağırlığına sahip.

Artık gün saydığımız  AMD Radeon RX 6X50 XT  serisi için daha net bilgiler geldikçe paylaşmaya da devam edeceğiz. Özellikle tanıtım tarihinin resmi olarak açıklanmasını merakla bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler