Cumartesi, Nisan 20, 2024

iPhone 14 Modelleri Zamlarla Birlikte Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Wedbush Securities analistlerinden Dan Ives’ın raporlarına göre Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple’ın bir sonraki nesil akıllı telefon modellerinden iPhone 14 Pro modelleri bir önceki iPhone 13 Pro modellerine kıyasla 100 dolarlık bir fiyat artışı ile gelebilir.

Ives’ın raporunda temel iPhone modellerinin (Pro olmayan) aynı fiyat etiketine sahip olacağı fakat donanımdaki fiyat artışları ve bu yeni modeldeki ek işlevler göz önüne alındığında iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinin 100 dolarlık bir fiyat artışı alacağı yazıyor.

İki farklı iddia var: Sadece iPhone 14 Pro modelleri 100 Dolar zamlanacak ya da tüm modeller yüzde 15 zamlanacak.

iPhone 14 renk seçenekleri
iPhone 14 Modelleri Zamlarla Birlikte Gelecek! 2

Ming-Chi Kuo’nun geçen haftaki raporunda da iPhone 14 Pro modellerinde herhangi bir rakam belirtilmeden bir fiyat artışı olacağını belirtilmişti. Fakat Kuo raporunda, tüm iPhone 14 modellerinin yüzde 15 oranında bir fiyat zamı alacağını söylemişti.

Şu anda ABD’de iPhone 13 Pro modeli 999 dolar, iPhone 13 Pro Max ise 1.099 dolar fiyat etiketinden başlıyor. 100 dolarlık bir fiyat artışının doğru olduğu kanıtlanırsa, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max sırasıyla 1.099 dolar ve 1.199 dolardan başlıyor olacak. Ives, fiyat artışının kısmen artan bileşen fiyatları ve yeni özellikler/işlevsellikten kaynaklanacağını belirtti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler