Cuma, Nisan 26, 2024

vivo Y35 Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Vivo, Endonezya pazarında herhangi bir lansman etkinliği düzenlemeden sessizce yeni bir bütçe dostu akıllı telefon modeli tanıttı. 44W’lık FlashCharge özelliği ile ön plana çıkan akıllı telefon, bu hızlı şarj teknolojisi sayesinde içerisindeki 5000 mAh kapasiteli bataryayı 34 dakika içerisinde yüzde 70 pil doluluk oranına çıkarabiliyor.

Batarya konusunda ön plana çıkan akıllı telefon, 15 dakikalık bir şarj süresi ile 7 saatlik video oynatma süresi sunuyor. Akıllı telefonun bataryası normal kullanımda 2 günlük ömür sunarken oyun oynama ya da daha yüksek performans isteyen uygulamaların kullanımda süre 7 saate kadar inebiliyor.

vivo y35 flashcharge
vivo Y35 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 6

Akıllı telefon teknik açıdan Y33T modeline benziyor, ön tarafta 550 nit tepe parlaklık ve NTSC renk gamının yüzde 96’sına sahip 90Hz yenileme hızında ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.58 inçlik IPS LCD ekran sunuyor.

vivo y35 ekran
vivo Y35 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 7

Vivo Y35 gücünü Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden alıyor ve bu yonga setini kullanması sebebi ile 4G bağlantı teknolojisi sunabiliyor. Bellek tarafında 8GB’a kadar sanal olarak ekleme yapabileceğiniz 8GB RAM ve microSD kart desteği sayesinde 1TB’a kadar yükseltebileceğiniz 128GB dahili depolama alanı sunuyor.

vivo y35 kamera
vivo Y35 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 8

Kamera tarafına gelecek olursak ön tarafta 16MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunurken arka tarafta 50MP çözünürlüğünde gece görüşü sunan ana kamera, 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı (bokeh) kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro kamera yer alıyor.

vivo y35 specs
vivo Y35 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 9

Vivo Y35, giriş seviyesi bütçe dostu bir akıllı telefon modeli olduğunda 3,5mm jak girişine sahip ve multimedya tarafında Hi-Res Audio sertifikasına sahip. Audio Booster 2.0 teknolojisi ile çok gürültülü ortamlarda sesi daha iyi duyabilmeniz için tek bir hoparlörü 72dB’e kadar yükseltebiliyor.

vivo y35 özellikler
vivo Y35 Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 10

Akıllı telefon 4G bağlantı teknolojisine sahip olmasına rağmen çift SIM kart yuvasına sahip ve bağlantı teknolojilerinde Wi-Fi, Bluetooth 5.0 ve GNSS alıcısına (GPS, Galileo, GLONASS, BeiDou ve QZSS dahil) sahip. Yan çerçevede 0.24s tepkime süresine sahip parmak izi okuyucusu da yer alıyor.

Vivo Y35, Dawn Gold ve Agate Black olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunuluyor olacak. Arka taraftaki mat kaplama ile parmak izi önlenirken IP54 sertifikası ile toza ve su sıçralamalarına karşı koruma sağlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

12 YORUMLAR

  1. bence ürün biri se yara miyor hele şarzi hiç yaramıyor günde iki defa şarz etmeniz lazım yani bu telefonu alacak olanlar şarz aletini cebinde taşısınlar ben aldım hiç memnun değilim

  2. bakiyorumda karalama kampanyasi gibi adam yazmis sarj yavas doluyor.kardesim sosyal medyayi asiri kullanan birisiyim telefonu 18 dakikada fulluyorum.ve 2.gun boyunca aralıksız kullanmama ragmen sarj dayaniyor.gidip bataryasi olmus telefonu alirsaniz zaten hayir beklemeyin o cihazdan ben sifir aldim ilk çıktığından beri performansta en ufak dusukluk yok.donma kasma yok kamera desen harika kötu diyenler ya vivo kullanmamis yada beyni yanmis provekecidir.siz gidin iPhone alin kardesim 70 bine

    • 1 haftadır kullanıyorum. Sürekli video izliyorum ve oyun oynuyorum. Buna rağmen şarjı 2 güne yakın gidiyor. Üstelik çok kısa sürede tekrar şarj oluyor. Kamerası oldukça tatminkar. Fiyat performans olarak çok çok iyi bir cihaz. Muadillerine göre ucuz sayılır…

    • Tlf çok güzel bütün markaları kullanmışımdır en memnun kaldığım cihaz şarjı zaten tartışmasız on numara kamera tatminkar daha ne olsun eğer değiştirirsem yine vivo alıcam

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler