Cuma, Nisan 26, 2024

Huawei Mate 50, Snapdragon 888 4G Yonga Setini Kullanabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternetteki birçok ve ortak söylentilere güvenecek olursak, Çin merkezli teknoloji ve yazılım devlerinden Huawei’in yeni nesil akıllı telefon serisi Mate 50 önümüzdeki ay yani Eylül ayında piyasaya sürülüyor olacak. En son paylaşılan spekülasyonlara göre giriş seviyesi model Huawei Mate 50, Pro modelde kullanılması beklenilen Kirin 9000S yonga seti yerine LTE destekli Snapdragon 888 yonga setine sahip olacak.

huawei mate 50 konsept
Huawei Mate 50, Snapdragon 888 4G Yonga Setini Kullanabilir! 2

TechyPreacher isimli bir Weibo kullanıcısı, kendi profilinde akıllı telefona ait olduğunu iddia ettiği bir teknik özellik listesi paylaştı ve bu listeye inanacak olursak Huawei Mate 50; 120Hz görüntü yenileme hızı, Full HD+ çözünürlük sunan ve diyagonal olarak 6.38 inç boyutunda OLED BOE ekran kullanacak.

Akıllı telefonun arka tarafında üçlü kamera kümesi yer alıyor olacak 50MP çözünürlüğünde ana kameraya ev sahipliği yapacak. Bellek kısmına gelecek olursak 8GB RAM ve 128GB ile 256GB dahili depolama alanı sunuyor olacak, yazılım tarafında ise tabi ki HarmonyOS 3 işletim sistemini çalıştırıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler