Salı, Nisan 16, 2024

iPhone 14 Pro Always on Display Özelliği Videoda Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 14 Pro serisiyle beraber daha önce iPhone modellerinde görmediğimiz birçok özelliği görmeyi bekliyoruz. Her ne kadar tasarımın aynı kalacağını düşünüyor olsak bile bu farklar sayesinde telefona ilginin de yüksek olması bekleniyor. iPhone 14 Pro Always on Display özelliği de yeni seriye olan ilgiyi arttıracak özelliklerden biri olacak.

Sızıntılarda yer alan bilgileri değerlendirecek olursak seride değişken ekran yenileme hızları özelliğini göreceğiz ve artık Always on Display yani sürekli açık ekran artısından yararlanabileceğiz.

Hatta iş kağıt üzerindeki sızıntılardan biraz daha ileriye gitmiş durumda. Öyle ki bu kez yeni modelin Always on Display özelliğinin nasıl çalışacağını gösteren bir video geldi.

iPhone 14 Pro Always on Display Özelliği Kusursuz Gözüküyor

AppleTrack tarafından paylaşılan videoda yeni akıllı telefonlarda sürekli açık ekranın nasıl çalışacağı gösteriliyor.

Sızıntı doğruysa, yeni Pro modellerinde karartılmış duvar kağıtları üzerinden sunulan bir sürekli açık ekran sistemi göreceğiz.

iPhone 14 Pro Always on Display

Telefonun ekranını kapattığınız zaman, kullanılan duvar kağıtları da karartılacak ve uyku modu denen bir moda geçerek sürekli açık ekran modu aktif olmuş olacak.

Burada tabii ki kullanıcılar için özelleştirmeler sunulması bekleniyor. Kullanıcıların isterlerse de widgetları isterlerse saati ya da hava durumunu sürekli açık ekranda kullanabileceklerini göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler