Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 15 Pro Max Ekran Yanma sorunu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda gündemde olan iPhone 15 Pro Max  modelinde görülen yazılımsal ve donanımsal sorunlar yaşanmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz zamanlarda ısınma sorunu ile gündemde olan bu modelin Apple tarafından iOS 17 güncellemesi ile yaşanan sorunları ortadan kaldırılmaya başlandı.

Daha önceden sizlere yaşanan sorunları paylaşmıştık.  Wi-Fi bağlantılarında oluşan  sorunlar ve cihazda büyük bir sıcaklık farkı görülmesi gibi can sıkıcı artışlar yaşandı  bu tarz  sorunları ile karşımıza çıkan model Apple tarafından iOS 17 güncellemesi ile sorunlar çözülmeye başlandı. Sorunların kaldırılmaya başlamasına sevinirken bizleri yeni bir vaka karşılıyor.

iphone 15

Şu anda bir farklı sorunla  gündemde olan iPhone 15 Pro Max, bu kez  “Ekran Yanması” iddialarıyla karşımıza çıkıyor. Bu durum hakkında Apple’dan bir açıklama gelmedi. 

15ipphone

Yaşanan sorun, iPhone 15 Pro Max’te kullanılan OLED ekranlarda aynı görseli sabit ve  uzun süreler boyunca cihaz ekranın açık kalması sonucunda oluşan bir sorun. Bu durumla karşılaşıldığı zaman Apple desteğine bildirerek sorunun tespit edilip donanımsal bir sorun olduğu anlaşıldıktan sonra garanti süresi boyunca cihaz değişimi hakkına sahip olabiliyorsunuz. 

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler