Pazartesi, Mayıs 13, 2024

iPhone 15 Pro Özel Renk Seçeneği Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 15 Pro modeli, hatta seri için sızıntılar artmaya başladı. Yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri için çok kısa süre önce CAD çizimleri ortaya çıkmıştı. Bunun hemen arkasından temel model için de bilgiler geldi. Sonrasında iPhone 15 Pro akıllı telefonunda sunulacak özel bir renk seçeneği ortaya çıktı.

Yine 9to5Mac tarafından ortaya çıkarılan iddiaya bakacak olursak yeni iPhone modelinde şu ana kadar görmediğimiz koyu bir kırmızı rengi sunulacak.

iPhone 15 Pro Özel Seri Kırmızı Rengi Nasıl Gözükecek?

Firmaya yakın kaynaklardan elde ettikleri bilgiler üzerine konu hakkında bir render çalışması hazırlayan 9to5Mac ekibi, bahsi geçen kırmızı rengini telefona uyguladı ve rengin telefonda nasıl gözükeceği konusunda fikir sahibi olmamızı sağladı.

Bilgilere bakacak olursak özel renk seçeneği #410D0D onaltılık renk koduna sahip olacak. Oldukça koyu bir kırmızı seçeneği olduğunu söylemek lazım.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro
Bahsi geçen renk

Ekip tarafından hazırlanan render görsellerine baktığımız zaman, yeni renk seçeneğinin siyahtan kırmızıya doğru bir geçiş sunan renk seçeneği olduğunu görüyoruz. Daha önce iPhone modellerinde kullanılmayan bir renk ile karşı karşıya olduğumuzu söylemek lazım.

Kırmızı renk seçeneğini görmüştük ama gördüğümüz kırmızı renk seçenekleri daha parlak ve tabii ki biraz daha açık renk seçenekleriydi. Pasifik mavisi, Derin Mor, Uzay Siyahı gibi özel renklerden sonra dikkat çeken bir diğer renk yeni kırmızı olacak diyebiliriz.

Tabii ki bu sızıntıların doğru çıktığını düşünecek olursak. Henüz tüm bu bilgiler sızıntı aşamasında olan bilgiler. Apple tarafından bir doğrulama haberi yok. Telefon tanıtılana kadar da o haberin gelmesi çok mümkün değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler