Salı, Ekim 22, 2024

iPhone 15 Pro Render Görüntüleri Sızdı

Apple’ın iPhone 15 hazırlıkları hızlanmış durumda. Sızıntıların peşi sıra gelmeye başladı. En son iPhone 15 serisinde yer alacağı iddia edilen kameralar konusunda bir sızıntı yaşanmıştı. Şimdi ise yeni akıllı telefon modeli için taslak çizimler sızdırıldı.

Sızdırılan render görüntülerinden yola çıkacak olursak söz konusu akıllı telefon modelinde tasarımsal olarak ufak tefek değişimler yaşanacak gibi duruyor.

iPhone 15 Pro Daha Geniş Bir Kamera Alanıyla Gelebilir

Render görüntüleri değerlendirildiği zaman telefonun arka kısmında çok daha geniş kamera alanının kullanılacağı gözüküyor. Genel olarak kamera alanı tasarımında bir değişim söz konusu değil. Yine 3 kameralı bir kurulum göze çarpıyor ama bu kez kameraların lensleri biraz daha büyük ve biraz daha dışa doğru çıkık duruyor.

BENZER:  Xiaomi 12T ve 12T Pro için Beklenen Güncelleme Müjdesi

Kaçırmayın: iPhone Fiyat Listesi 

Onun dışında daha büyük bir LIDAR tarayıcıya yer verildiğini de görmekteyiz. Ön kısma geçtiğimiz zaman ise yine Ada çentik alanının kullanımı devam edecek gibi duruyor.

iPhone 15 Pro

Biraz daha kavisli köşelere sahip olan bir çerçeve yapısıyla beraber mevcut olan nesli yansıtacak ekran tasarımı da karşımızda diyebiliriz.

Tabii ki bu tasarım detayları sızan render görüntülerine göre ortaya çıkan tasarım detayları. Yeni modellerin tanıtımına kadar benzeri sızıntılar da gelmeye devam edecektir. İlerleyen dönemde tasarımı biraz daha detaylandıran yeni görseller görebiliriz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler