Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Poco X5 Fiyatı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uygun fiyatlı akıllı telefonlar için fırsat bekleyenleri ilgilendiren Poco X5 modeli, çok kısa bir süre sonra tanıtılacak. 6 Şubat tarihinde duyurulmasını beklediğimiz yeni akıllı telefon için önemli sızıntılar da gerçekleşmeye devam ediyor.

Son sızıntıda telefonun fiyatları gözüktü. Sadece ana modelin fiyatı gözükmedi. Bunun yanında Pro olan versiyon için de bir fiyat sızıntısı söz konusu.

Poco X5 Fiyatı Nasıl Olacak?

Seride iki ayrı model göreceğiz. Bunlardan birisi X5 Pro modeli olacak. Bir diğeri ise X5 akıllı telefonu olacak. Pro modelinde 8 GB RAM seçimi göreceğiz. Standart olan modelde ise 6 GB RAM göreceğiz.

Bunun dışında telefonlar arasında kamera farkı da olacağı söyleniyor. Standart modelde 48 MP değerinde ana kamera karşımıza çıkarken, Pro modelinde ise 108 MP değerinde kamera karşımıza çıkacak.

Poco X5

Her iki telefonun da Snapdragon 695 serisi işlemciden güç alması bekleniyor. Son ortaya çıkan fiyat iddialarına göre temel model ile Pro model arasında hatırı sayılır bir fiyat farkı da göreceğiz.

Temel modelin fiyatı 296 Euro olarak sızdırıldı. Aynı sızıntıya göre Pro modelinin fiyatı ise 379 Euro olarak karşımıza çıkacak. Sızıntıların ne derece doğru olduğunu çok yakında tanıtımla beraber öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler