Cumartesi, Nisan 27, 2024

Süreyya Hanım’ın Değişimi! iPhone 16 Model Görselleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone’un yeni nesil akıllı telefon modeli olarak karşımıza çıkacak iPhone 16 için yazılan çizilen çok fazla şey var. Telefonun tanıtımı giderek yaklaşıyor ve her geçen gün sızıntılar biraz daha artıyor.

En son gelen sızıntı ise biraz daha tutarlı ve biraz daha somut delillere dayanıyor. Zira son sızıntıda yeni akıllı telefonun modellerine ait olduğu belirtilen görseller paylaşıldı. Maket görsellerine bakacak olursak, telefon tasarım olarak yine çok değişiklik göstermeyecek.

iPhone 16 Serisinden Değişim Beklemeli miyiz?

Telefonun görselleri üzerinden direkt olarak bir değerlendirme yapmak istersek, tasarım anlamında bir değişim beklemeyin.

Yine tanıdık bir tasarım dili karşımıza çıkıyor ve yine tanıdık bir kamera dizilimi var. Detaylara indiğimiz zaman ise durum biraz daha değişiyor.

iPhone 16

Temel modelde bu kez kamera değişikliği olacağını anlıyoruz. Üst üste sıralı olan iki kamera karşımıza çıkıyor. Kameranın yanında ise tek bir flaş ışığı bizi karşılıyor. Pro modelde kamera diziliminde ise herhangi bir fark olmadığını anlıyoruz.

iPhone 16

Butonlara değişiklik gelecek evet ama bu tasarımı baştan oluşturmuş olmayacak. Eylem düğmesinin boyutu değişecek. Ek olarak fotoğraf çekmek için kullanılacak bir Capture butonu da eklenecek.

iPhone 16 7 iPhone 16

Sözün kısası bu değişiklikler tam olarak Süreyya Hanım’ın muhteşem değişimini işaret ediyor. Tabii ki resmi tanıtımı görmeden kesin yorum yapmak doğru değil. Ama net olan bir şey varsa o da Apple’ın tasarım değiştirmek konusunda uzun süren bir anlayışı var. Uzun süre tasarımı yenilemeyen otomobil markaları gibi, iPhone’da yıllar tek tip kasa görüyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler