Cuma, Nisan 26, 2024

iPhone 7 Sağlamlık Testi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya genelinde herkesin sıraya girip satın almak için yarıştığı iPhone 7 piyasada yerini almaya başladı. Şimdiye kadar pek çok test gördüğümüz gibi, bu sefer iPhone 7 sağlamlık testinin sınırları zorlandı. Helikopterden atılan iPhone 7 gerçekten şimdiye kadar yapılan en ilginç testlerden birisi oldu.

iPhone 7 Helikopterden Aşağı Atıldı

iPhone 7 şimdi sağlamlık, düşürme, sıvı testi ve bunun gibi pek çok video her geçen gün yayınlanmaya devam ediyor. İnsanların iPhone cihazlarına olan ilgisi bu tarafta YouTuber’ları da yakından ilgilendirmeye zorluyor. Hal böyle olunca ilginç iPhone testleri ile karşı karşıya kalıyoruz.

Bugüne kadar press makinesi ile parçalanma olsun, binadan atma olsun, matkap ile delme olsun pek çok versiyonunu izledik. Ancak bu sefer iPhone 7 bir helikopterden aşağı atılarak test edildi. İşin ilginç tarafı telefon atıldıktan sonra hala çalıştığı gibi, üstüne üstlük video kaydetmeye devam ediyordu. Sadece ön paneldeki koruma camının çatladığı, dokunmatiğine hiç bir şeyin olmadığı görüldü.

Fakat şunu belirtmemde fayda var; eğer iPhone 7‘yi çimen veya toprak zemin yerine beton zemine o yükseklikten bıraksalardı o telefondan eser olmazdı. O yüzden yumuşak zeminin de avantajını kullanmışlar diyebiliriz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler