Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iPhone 8 Ram Miktarı Artabilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung cephesinin S8 ile kozunu ortay koymasının ardından hiç şüphe yok ki gözler Apple‘a ve iPhone 8‘e çevirildi. Peki iPhone 8’de kaç GB Ram olacak? iPhone 8 için Ram artışına gerek var mı? Kafamızda deli sorular dönüp dururken bir söylenti gündeme bomba gibi düştü. Ve bu söylenti doğru çıkarsa iPhone 8 Ram Miktarı Artabilir.

Bu sene iPhone’un 10.yılı kutlanacak ve 10.yıla oldukça özel bir iPhone gelmesi bekleniyor. Bir çok ilkleri ceplerinde taşıması beklenen iPhone 8, OLED ekrana sahip ilk iPhone olacak. Alışılmış iPhone tasarımını tamamen terk edeceği düşünülen iPhone 8‘in en merak edilen özelliklerinden birisi de Ram miktarı.

iphone 8 2017

Bilindiği üzere iPhone’un işletim sistemi iOS çok fazla Ram’e ihtiyaç duymuyor. Ve hatta Apple daha yeni yeni 2 GB Ram miktarına çıktı. Diğer bir yandan Android cihazlarda ise 4 GB Ram neredeyse artık minimum gereksinim gözüyle bakılır oldu. Android‘i şimdilik bir kenara bırakacak olursa iPhone için 2 GB Ram miktarı yeterli oluyor. Ancak iPhone 8 3 GB Ram ile gelebilir. Apple‘ın 10. yılına özel telefonu olan iPhone 8’de Ram miktarını arttırması çok da şaşırtıcı olmayacaktır. Bir diğer soru ise iPhone 8 3 GB Ram’e ihtiyaç duyacak mı? Henüz iPhone 8 özellikleri gizemini korurken fısıltıların ardı arkası kesilmeyecek gibi duruyor. Bu fısıltıların kimisi gerçeği yansıtırken kimisi ise belki de sadece beklentinin dışa vurumu oluyor.

iPhone 8‘in kesin olarak tüm özelliklerini ancak tanıtımında öğrenebileceğiz. Şahsi görüşüm iPhone 8 için 2 GB Ram’in yeterli olacağı yönündedir. Elbette ki fazla mal göz çıkarmaz 🙂 Umalım ki iPhone 8 3 GB Ram ile gelsin.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler