Perşembe, Mart 28, 2024

iPhone 8’in bir de kavisli OLED modeli olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 8 için tehlike çanları yavaş yavaş çalmaya başladığı gibi, 2017 Eylül ayında yeni bir iPhone 8 modeli ile tanışacağız. Ancak telefon ile ilgili The Korea ilginç bir iddia ortaya attı. Söylentilere göre yeni iPhone 8 aynı zamanda OLED kavisli model ile de gelecek.

Habere göre Apple Samsung firması ile anlaşarak 100 milyonu aşkın OLED kavisli ekran siparişi verdiği söyleniyor. Hatırlayacak olursanız Samsung Galaxy S7 Edge modelinde plastik kavisli malzeme kullanmış ve satışlardan da çok iyi dönüşler almıştı. iPhone 8‘in versiyon olarak bir kaç modelde gelecek olması bizi de şaşırtmadı diyebilirim. Yeni algılama teknolojileri sayesinde artık cihazlar kıvrılmış kenarlarda bile mükemmel tepkime sağlıyorlar.

iphone 8 konsept
Ayrıca diğer sızıntılara göre iPhone 8 kablosuz şarj teknolojisi ve yeni A11 işlemci ile geleceği konuşuluyor. Fiyat tarafında bir şeyler söylemek için henüz çok erken olsa da, yine bir 3800 TL gibi rakamlar şimdiden konuşulmaya başlandı. Biliyorsunuz, Apple ne zaman yeni bir teknoloji geliştirip cihaza yerleştirse, fiyatlar otomatik olarak tavan yapıyor. Yeni kavisli ekran teknolojisi iPhone 8 için geçerli olursa nerden bakarsanız bakın bir 400 TL fazlası var.

Öte yandan OIS özellikli ve özel lensleri ile donatılan yeni bir iPhone 8 kamerası göreceğiz. Tahminler doğrultusunda üç farklı modelde iPhone 8 görecek olsak da, yine bu teknik detaylar kullanıcıları heyecanlandırmaya yetiyor. Ekran tarafında 5.1 inç, 5.2 inç ve 5.5 inç LCD ekranlı iPhone 8 modelleri üzerinde çalışılıyor. Ayrıca bu modeller arasında sadece birinde çift kamera olacağı söyleniyor.

iphone 8
Bir de her sene yeni iPhone modeli piyasaya sürüleceği zaman sızıntılar konuşulur ve üzerine yoğunlaşılırdı. Biz de o konulardan bir tanesi olan paraşüt sistemi üzerinde geçtiğimiz haftalarda konuşmuştuk. Dilerseniz iPhone 8 paraşüt sistemi hakkındaki videomuzu  hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler