Salı, Ekim 22, 2024

iPhone SE 4 için Net Fotoğraflar Geldi

Apple’ın uygun fiyatlı canavarı olarak karşımıza çıkan iPhone SE serisi, uzun zamandır sessiz. Aslında serinin satışları yüksek ve hala ciddi bir kitlesi var ama Apple’ın yeni bir model sunmak için arayı açtığını da net olarak görüyoruz. Fakat yakın zamanda bu durum değişebilir. Zira iPhone SE 4 için çok daha fazla bilgi gelmeye başladı ve en son telefonların taslak görüntüleri sızdırıldı.

iPhone SE 4 Tasarımı Nasıl Olacak?

Telefonun CAD çizimleri olduğu iddia edilen çizimlerin sızan görüntülerine göre yeni modelde arka kısımda tek bir kamera yer alacak.

Bu Apple için sürpriz bir durum değil. Diğer SE modellerinde de tek bir kamera kullanıldığını görmüştük.

Yine aynı durumun geçerli olacağını anlıyoruz. Tek bir lens kullanılacak ama görünen o ki bu tek lens diğerlerinden farklı olacak zira bir hayli geniş bir lensin karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

BENZER:  Fiyat Performans Odaklı Oppo A3 Pro Tanıtıldı

iPhone SE 4 iPhone SE 4 3 - PC Hocası

iPhone SE 4
iPhone SE 4

Ön kısma geçtiğimiz zaman ise dinamik ada yerine standart çentik alanının sunulacağını anlıyoruz. Artık üst çerçeve alanı olmayacak da doğrudan burada eski modellerde kullanılan çentik alanına benzer bir çentik alanı sunulacak.

Touch ID tuşuna da veda edecek olan akıllı telefonun, çerçeveler kısmında ise yine düz çerçevelere yer vereceğini belirtelim. Kalıplar üzerinden anlaşılan ölçülere baktığımız zaman da telefonun iPhone 14 ile hemen hemen aynı ölçüde olacağını söyleyebiliriz. Paylaşılan ölçüler 147.7 mm X 71.5 mm ve 7.7 mm kalınlık.

Yeni işlemci, 6.1 inç geniş ekran, USB Type C bağlantısı ve yeni kamera ile beraber gelecek olan akıllı telefonun 2025 yılında piyasaya çıkması da beklenmekte. CAD çizimleri ne kadar doğru, muhtemelen önümüzdeki sene öğrenebileceğiz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler