Cuma, Mart 29, 2024

iPhone Xs, Xs Max ve XR’ın Türkiye Fiyatları Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir süre öncesinde yurt dışında satılmaya başlayan iPhone Xs, Xs Max ve XR modelleri henüz ülkemize gelmedi. Fakat kısa bir süre önce Apple‘ın resmi internet sitesini güncellemesi sonucunda, bu yeni modellerin Türkiye satış fiyatları belli olmuş durumda. Özellikle iPhone XR modelinin yurt dışı satış rakamlarının başarılı olduğunu düşünürsek, ülkemizde de bu modelin iyi satabileceğini söyleyebiliriz. Yalnız şimdiden uyaralım, çok uygun fiyatlar beklememenizde fayda var.

14 Bin TL’ye Varan Fiyatlar…

Merkezi Cupertino’da bulunan; tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan Amerikan çok uluslu dev şirket Apple‘ın yeni iPhone modelleri, yurt dışında güzel satış rakamlarına ulaştı.

Özellikle diğer modellere nazaran daha uygun bir fiyata satılan iPhone XR, kullanıcılara hem kaliteli bir akıllı telefon deneyimi sunuyor, hem de modern bir tasarım anlayışına sahip. Bu uygun fiyatından dolayı iPhone XR modelinin, diğer modellere nazaran daha iyi satış rakamlarına ulaştığını söyleyebiliriz.

iPhone Xs Xs Max ve XRın Türkiye Fiyatları Açıklandı İÇERİK

Bir süre önce yurt dışında piyasaya çıkan Xs, Xs Max ve XR modelleri, kısa bir süre sonra ülkemizde de satılmaya başlayacak.

Öncesinde ülkemizde kararlaştırılmış bir fiyatı olmayan bu modeller; kısa bir süre önce Apple internet sitesinin güncellenmesiyle birlikte, ne kadar tuzlu olduklarını gösterdiler.

Açıklanan fiyatları, anlaşılır olması için maddeler halinde sıralıyoruz.

  • XR Modeli (64 GB): 7.399 TL
  • XR Modeli (128 GB):  7.799 TL
  • XR Modeli (256 GB): 8.699 TL
  • Xs Modeli (64 GB): 9.899 TL
  • Xs Modeli (256 GB): 11.199 TL
  • Xs Modeli (512 GB): 13.099 TL
  • Xs Max Modeli (64 GB): 10.799 TL
  • Xs Max Modeli (256 GB): 12.099 TL
  • Xs Max Modeli (512 GB): 13.999 TL

Fiyatı itibarı ile yurt dışında en çok satılan modelin iPhone XR modeli olduğunu tekrar belirtelim. Başlangıç modeli olan 64 GB’lık modelin 7.399 TL’ye satılacağını görüyoruz. Bu model, diğer yeni modellere nazaran daha alınabilir duruyor.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler