Perşembe, Nisan 25, 2024

Karşınızda 10 GB RAM’li Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic Mars!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil oyunculuk kavramının önem kazanmasıyla birlikte, bu sektöre yapılan yatırımlar da oldukça arttı. ZTE imzalı Nubia Red Magic Mars, bir oyuncu cep telefonundan beklenen hemen her ihtiyacı karşılıyor. 10 GB boyutundaki RAM’iyle ne kadar kaslı olduğunu gösteren akıllı cep telefonu, mobil oyunlarla haşır neşir olan zümrenin beğenisini kazanacağa benziyor.

Işıklı Mışıklı Tasarım Ve Güçlü Donanımlar

Oyun oynayan her kişinin aradığı ilk kriter, şüphesiz ki performans. Grafikler ne kadar muazzam durursa dursun, stabil bir oyun deneyimi her zaman yüksek grafiklerin önüne geçiyor. 

Mobil oyun sektöründeki geliştiricilerin de grafik konusundaki başarısını düşünürsek, kaliteli oyun deneyimi için ihtiyaç duyulan donanım gereksinimleri iyice artıyor. 

Karşınızda 10 GB RAMli Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic Mars İÇERİK 1

Özellikle Fortnite ve PUBG gibi adrenalin düzeyinin yüksek olduğu yapımlarda mobil oyuncular, yüksek kare hızlarına ulaşabilmeyi arzuluyor.

Bu kullanıcılar için geliştirilmiş modellerin sayısı giderek artıyor. Fakat şimdi ZTE’nin alt kuruluşu olan Nubia şirketinin bir modeli gün yüzüne çıktı ki, diğer pek çok oyuncu telefonunu yere sereceğe benziyor diyebiliriz.

Nubia Red Magic Mars isimli akıllı telefon, bir oyuncunun telefondan bekleyeceği hemen her şeyi sunuyor. Köşeli, hırçın bir tasarım; albenisi yüksek ve dikkat çekici bir renk, streo hoparlörler, kontrolcü bağlama olanağı, güçlü donanımlar ve diğer pek çok şey…

Kırmızı ve siyah renklerde piyasaya çıkacak olan bu model, tasarımı itibarı ile “Ben tam anlamıyla bir oyuncu telefonuyum!” diyor.

Şimdinin modası RGB Led ışıklandırmalarla gelen modelde buharlı soğutma sistemi yer alıyor. Bu sayede cihaz, oyun oynarken kronik olarak yaşanan ısınma probleminin önüne geçmeyi büyük ölçüde başaracak. Ya da en azından öyle olmasını temenni ediyoruz…

Karşınızda 10 GB RAMli Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic Mars İÇERİK 2

Öte yandan, oyuncuların en çok ihtiyaç duydukları streo ses deneyimini de sunan cihaz, kullanıcıların oyun hakimiyetini arttırmak üzere tasarlanmış. Aynı zamanda bu hoparlörler, motor tabanlı bir ses sistemiyle desteklenmekte.

Oyun hakimiyetini arttırmak amacıyla ek kapasitif butonların konumlandırıldığını bildiğimiz cihazda, telefonun iki kenarını kapsayan kontrolcü ekleme olanağı da sunuluyor.

Donanımlar Ne Alemde?

6″ boyutunda 2160×1080 çözünürlük değerleriyle çalışan bir ekrana sahip olan model, ekran boyutuyla da kullanıcıları memnun edecek.

Cihazın kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisi yer alıyor. Mobil işlemcilere biraz ilginiz varsa, Snapdragon 845’in oyunlardaki başarısını biliyorsunuzdur.

Karşınızda 10 GB RAMli Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic Mars İÇERİK 3

Kamera konusuna geldiğimizde ise; cihazın arkasında 16 MP, önünde ise 8 MP çözünürlük değerlerine sahip kameraların yer aldığını belirtelim.

Depolama ve RAM miktarlarına baktığımızda, üç seçenek ile karşılaşıyoruz. Birinci modelde 64 GB dahili depolama alanı ve 6 GB RAM sunulmakta.

Bir üst kademede yer alan modelde ise; 128 GB dahili depolama alanı ve 8 GB RAM ile karşılaşıyoruz.

Nubia Red Magic Mars‘ın en baba modeline geldiğimizde de 256 GB dahili depolama alanı ve tam 10 GB RAM‘in var olduğunu görüyoruz.

Cihazda bulunan tüm bu donanımlar, 3800 mAH değerindeki batarya ile çalıştırılıyor.

Fiyat Konusuna Gelince…

Cihaz, 7 Aralık tarihinde Çin’de satışa çıkacak. Nubia Red Magic Mars oyuncu telefonunun 6 GB RAM-64 GB depolama alanına sahip modeli 390 dolara satılacak.

8 GB RAM-128 GB depolama alanına sahip olan modele geldiğimizde 460 dolar karşılığında satılacağını biliyoruz.

En dolu model olan 10 GB RAM-256GB depolama alanına sahip pakete baktığımızda da, 575 dolarlık bir fiyat etiketiyle karşılaşıyoruz.

 

 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler