Salı, Nisan 16, 2024

Nokia 8’in Android 9 Pie İşletim Sistemi İle Benchmark Testi Göründü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nokia 8, Android 9 Pie güncellemesini almaya hazırlanırken HMD Global testlere başlamış durumda.

Nokia 8 ve 8 Sirocco için yeni haberler mevcut. Geçtiğimiz günlerde her iki cihaz içinde Android’in son sürümü olan 9 Pie güncellemesi geleceği söylenmişti. HMD Global tarafından verilen bu haber hakkında çalışmalar ise devam ediyor.

Nokia 8’in her koşuldan stabil bir cihaz olması adına Android 9 Pie ile testleri yapılıyor. Bu testlerden bir tanesi ise gözler önüne sürüldü. HMD Global, Nokia 8’i Geekbench’e sokarak performans testlerini gerçekleştirdi.

nokia 2

Resimde de gördüğünüz üzere Nokia 8, tek çekirdekte 1903 puan alırken, çoklu çekirdekte 6509 puan almayı başardı. Testler yapılır yapılmaz paylaşıldı. Yani bu sonuçlar 28 Kasım’da yapıldı.

Nokia 8’in yeni işletim sisteminde aldığı puan gayet yeterli. Yeni işletim sistemi tüm cihazlara farklı bir hava katacak. Özellikle arayüz herkesi mutlu edecek. Bakalım başka hangi cihazlar Android’in son sürümü 9 Pie’a geçecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler