Cuma, Nisan 19, 2024

iQOO 9T için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden iQOO‘nun yeni nesil akıllı telefon modellerinden iQOO 9T için lansman tarihi nihayet belli oldu. Şirket 2 Ağustos tarihinde Hindistan’da gerçekleştireceği bir lansman etkinliğinde, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden güç alan akıllı telefonunun resmi olarak tanıtacak.

Akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden alırken 8GB ve 12GB RAM, 128GB ve 256GB Dahili Depolama Alanı seçenekleri sunuyor olacak.

Siyah renk seçeneğinde gelen akıllı telefon aslında daha çok Bavyera merkezli otomobil üreticisinin imza renklerini taşıyan bir tasarım ile birlikte gelecek ve tıpkı şirketin amiral gemisi segmentindeki modellerde olduğu gibi BMW Motorsport M temasını taşıyor olacak.

Hangi teknik özelliklere sahip olacak?

iqoo 9t 5g poster
iQOO 9T için Lansman Tarihi Belli Oldu! 2

Teknik özellikler tarafına gelecek olursak spekülasyonlara göre; 6.78 inç boyutunda 120Hz görüntü yenileme hızına sahip E5 AMOLED ekran ile birlikte gelecek ve arka tarafta Samsung GN5 sensörüne sahip 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 13MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 40x’e kadar dijital yakınlaştırma sunan 12MP çözünürlüğünde telefoto kameraya sahip kamera kurulumu ile gelecek.

iQOO 9T 5G, içerisinde barındırdığı bu donanımların ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 120W hızlı şarj desteğine sahip 4700 mAh kapasiteli bataryadan karşılayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler