Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus 10T Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden OnePlus’ın yeni nesil akıllı telefonlarından OnePlus 10T serisi, Geekbench performans platformunda ortaya çıktı ve böylelikle akıllı telefonun bazı özelliklerini öğrenmiş olduk. Geekbench listesine akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden güç alıyor ve 16GB RAM ile birlikte geliyor.

OnePlus 10T’nin 16GB RAM’e sahip modeli Moonstone Black isimli özel bir renk seçeneğinde gelecek ve yalnızca Hindistan ve Çin pazarına özel olarak satışa sunulacak. Diğer pazarlarda akıllı telefon 8GB ve 12GB RAM seçeneğine sahip olacak.

OnePlus 10T hangi teknik özelliklere sahip olacka?

oneplus 10t geekbench
OnePlus 10T Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı! 2

Geekbench sonuçlarına baktığımız zaman akıllı telefon OxygenOS 12.1 Kullanıcı Arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor ve ön tarafta 6.7 inç boyutunda Full HD+ çözünürlük ile 120Hz görüntü yenileme hızı sunan ekran ile birlikte geliyor. Ayrıca akıllı telefon artık yeni tasarımı ile birlikte yan çerçevede sessize alma tuşu sunmayacak.

Akıllı telefon hakkında ki diğer spekülasyonlara göre akıllı telefon içerisinde 150W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli batarya, Optik Görüntü Sabitleme destekli 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 16MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera barındıracak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler