Cumartesi, Temmuz 27, 2024

iQOO U5e Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Vivo’ya ait Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden iQOO, geride bıraktığımız Aralık ayında U5i isimli akıllı telefon modelini tanıttı ve Mart ayında ise U5x’i tanıttı. Şimdi ise şirket U5 serisine iQOO U5e isimli bir model daha ekliyor. Akıllı telefon yalnızca Çin pazarında satışa sunulacak ve aslına bakılırsa yeniden markalanmış vivo Y33e.

iQOO U5e, MediaTek’in Dimensity 700 yonga setinden güç alıyor ve kutudan çıktığı haliyle yazılım tarafında OriginOS Ocean kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemini çalıştırıyor. 6GB’a kadar RAM, microSD kart desteğine sahip 1TB’a kadar yükseltilebilen 128GB dahili depolama alanı sunuyor.

Ön tarafta 6.51 inç boyutunda 60Hz yenileme hızına ve HD+ çözünürlüğe sahip LCD ekran ile 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor. Arka tarafa gelecek olursak 13MP çözünürlüğünde ana kamera ve ana kameraya eşlik eden 2MP çözünürlüğünde makro kamera ve tabi ki de LED Flaş ışık yer alıyor.

iqoo u5e

USB Type-C bağlantı noktasına sahip akıllı telefon içerisindeki donanımın ihtiyaç duyduğu tüm enerjiyi 18W hızında şarj olan 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor. Akıllı telefonun yan çerçevesinde bulunan güç düğmesi aynı zamanda yerleşik parmak izi okuyucusuna da sahip.

İki farklı renk seçeneğinde gelen akıllı iQOO U5e, iki farklı yapılandırma sunuyor; 4GB RAM/128GB Dahili Depolama Alanına sahip varyant 1399 Çin Yuanı (210 Dolar) fiyat etiketine sahipken, 6GB RAM/128GB Dahili Depolama Alanına sahip varyant 1499 Çin Yuanı (225 Dolar) fiyat etiketine sahip.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler