Cumartesi, Nisan 27, 2024

Iron Harvest Oyunu Satın Alınmadan Denenebilecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir oyun çıkmadan önce demo döneminin başlatılması, bana göre 10 numara bir uygulama. Demo bize bir ön gösterim imkanı kazandırıyor ve satın alacağımız oyun için karar vermemizi kolaylaştırıyor. Bu nedenle kendi adıma konuşursam, yeni çıkacak oyunların varsa demo versiyonlarını yakından takip ederim. Takip ettiğim oyunlardan biri olan Iron Harvest için de demo haberi gelince, bunu hemen sizlerle paylaşmak istedim.

Iron Harvest, 1 Eylül günü tam sürümüyle Steam platformunda yer alacak kapsamlı bir strateji oyunu. 1920’li yılları ve sonrasını konu edinen oyun, 1.Dünya Savaşı kıyılarında gezen bir hikayeye sahip.

Her ne kadar oyun 1.Dünya Savaşı döneminden hemen sonrasını konu alıyor olsa da oyunda eski silahlar kadar dev robotlar, gelişmiş silah teknolojileri de bulunuyor.

Bu yönleriyle alternatif bir savaş dönemini işleyecek olan strateji oyunu, 1 Eylül’de çıkacak ama bu farklı yapıyı çok daha öncesinde deneyebileceğiz.

Iron Harvest demo ne zaman yayında?

Demo, 16 Haziran tarihinde oynanabilir hale gelecek. Türkiye’deki oyuncular için akşam 20:00’dan sonra demo versiyonunu indirip, bu alternatif savaş ortamını deneyimleyebileceksiniz.

Iron Harvest

Demonun uzun süre siz de kalabileceğini ve 1 Eylül tarihine kadar karar vermenize yardımcı olacağını belirtmek isterdim ama böyle olmayacak. 22 Haziran’da Iron Harvest demo sona erecek.

Demo sürecinde oyunu çok beğendiniz ve Steam üzerinden almak istiyorsunuz. O zaman fiyatı da söylemiş olalım. Ön satış fiyatı 92 TL. Rakam değişir değişmez bilmeyeceğim çünkü süre uzun.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler