Cuma, Nisan 19, 2024

The Last of Us Part II için yeni ekran görüntüleri paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncular tarafından büyük bir merak ile beklenen The Last of Us Part II hakkında sık sık haber yapıyoruz. Şimdi ise bu haberlere bir yenisini ekleme zamanı geldi. Oyunun çıkış tarihine yaklaşırken yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Bu haberimiz ise oyun için paylaşılan yeni ekran görüntülerini içeriyor. İsterseniz detaylara geçelim.

The Last of Us Part II için paylaşılan fotoğraflar:

the last of us part 2

The Last of Us Part2

The last of us part 2 1

Ana karakterimiz Ellie ile birlikte büyük bir maceraya atılacağımız oyunun paylaşılan fotoğraflarına baktığımızda  bunların PlayStation 4 Pro için olduğunu görüyoruz.

Ellie’nin amansız intikam arayışının sebep olduğu ahlaki çatışmaların ne seviyeye geldiğine şahit olun. Ellie’nin devam ettirdiği vahşet dolu bu döngü; doğru ile yanlış, iyi ile kötü, kahraman ve düşman kavramlarınızı sorgulamanıza sebep olacak. Ellie’ye yolculuğunda Jackson’ın huzur dolu dağlarında ve devasa Seattle’ın yeşillik bürümüş harabelerinde eşlik edin. Hayatta kalmaya çalışan yeni insan toplulukları, yabancı ve tehlikeli ortamlarla daha da evrimleşmiş enfekte canlılarla yüzleşin.

Haberimizin detayları burada son buluyor. Peki sizin The Last of Us Part II‘den beklentiniz nedir ? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler