Cumartesi, Haziran 29, 2024

JAECOO 7 Modelleri Türkiye’ye Gelmek Üzere Gemilere Yüklendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli Chery’nin Türkiye pazarındaki başarısının sonrasında, marka yatırımları artmaya başladı. Bu kez marka doğrudan kendi adıyla değil de alt markasıyla pazardaki yerini alacak. Kısa süre önce duyurusu yapılan JAECOO markasından ve JAECOO 7 modelinden söz ediyoruz. Araçların henüz Türkiye fiyatları da açıklanmadı ancak bugün gelen bir haber heyecan yarattı. Yeni habere göre Çin’den gelecek olan araçlar Türkiye’ye doğru yola çıkmak üzere gemilere yüklendi.

JAECOO 7'ler Gemilere Yüklendi 

Firmanın limandan yayınladığı görsellerle beraber yapılan duyuruya göre bu gelen seri, ilk parti araçlar olacak. Net olarak kaç aracın gemilere yüklendiği konusunda bilgiler verilmemiş ama burada da dikkat çeken bir ifade var.

Türkiye’ye gönderilen bu ilk parti markanın bugüne kadar Avrupa pazarına yapmış olduğu en yüksek hacimli teslimat olacak. Araç sayısının ne denli yüksek olacağını da buradan anlayabiliyoruz.

JAECOO 7

Çatı şirket konumuna gelen Chery için de benzer durum geçerli olmuştu. Firma araçlarını Türkiye’ye gönderirken teslim töreni yapmış ve gemilere yükleme alanından çekilmiş olan fotoğrafları paylaşmıştı. Kısa süre içerisinde de yeni araçların fiyatları duyurulmuş ve satışlar başlamıştı.

Muhtemelen JAECOO 7 için de süreç benzer şekilde ilerleyecek. Araçların fiyatlarının ne zaman açıklanacağı ve net satış tarihinin ne zaman duyurulacağı ise belli değil. Bunun için JAECOO cephesinden yapılacak yeni açıklamaları bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler