Cuma, Mart 29, 2024

Jaguar Fabrikasından 3.7 milyon Değerinde Motor Çalınmış

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde medya da yer almış ama çok fazla haber sitesi tarafından dillendirilmemiş bir haber gördüm. Birmingham Mail gazetesinin yaptığı habere göre Jaguar,Land Rover otomobil fabrikasından hırsızlar 3.7 milyon değerinde bir soygun gerçekleştirmiş. Yapılan soygunu ilginç hale getiren ise soygunu yapan hırsızların 2 defa gelip gitmesi olmuş.

 

 

Jaguar land rover

 

Hırsızlar çalıntı bir çekici kamyonla tesise giriyorlar, motorlarla yüklü bir tır dorsesi buluyorlar ve çekiciye bağlayıp götürüyorlar. Ardından tekrar aynı çekici ile tekrar gelip aynı şekilde bir dorse daha götürüyorlar.İki dorsenin içinde Jaguar F-Pace, Jaguar XE ve Land Rover Discovery modellerinde kullanılan ve toplam değeri 4 milyon dolara ulaşan motorlar olduğu açıklandı. Soygun da kullanılan araçlar ingiliz polisleri tarafından boş bir arazide bulundu.

 

Jaguar grubundan her hangi bir resmi Ayrıca bu soygun ilk defa yapımamış daha öncesinde de benzer bir soygun yapılmış 1,2 milyon dolar değerinde fabrikadan hırsızlık yapılmış.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler