Cuma, Nisan 19, 2024

JETT: The Far Shore Fragman Videosu Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Superbrothers ve Pine Scented Software, JETT: The Far Shore için bir oynanış videosu paylaştı.

Oyun, 2021 yılı içerisinde PS5, PS4 ve PC platformları için çıkış yapacak.

maxresdefault 7

Jett: The Far Shore sonunda, oyuncuların dünyasını yükselen bir uzay gemisinde keşfetmelerini sağlayacak sakin bir bilim kurgu deneyimi vaat eden yeni bir fragmanda oynanışının nasıl göründüğünü gösteriyor.

Oyunun kendisi No Man’s Sky’a biraz benziyor, ancak çok önemli bir fark var: Jett: Far Shore, gizemli okyanus dünyasının faunasına saygı göstermek adına savaş ve kaynak toplamadan kaçınarak “hafif ilerlemeyi” hedefliyor.

Oyuncular, “hymnwave”in kaynağını araştırmanın yanı sıra dünyayı keşfedecek. Orada yaşayan yaratıkları araştırmak için gemilerini kullanarak bir “jett scout” rolünü yaşayacaklar. Jett: The Far Shore için henüz kesin bir çıkış tarihi yok

Oyunun tanıtım yazısı

Jett: The Far Shore adlı bu sinematik aksiyon-macera oyunu, unutulmanın pençesine düşmüş bir halka gelecek çizmeniz için sizi yıldızlararası bir yolculuğa davet ediyor. Gözcü Mei ile efsanevi bir okyanus gezegenine açılan ilk kişi siz olun.

Bir ‘jetin’ dümenine geçin ve uçsuz bucaksız bir bilinmezliği keşfedin. Dalgaların üzerinden geçerek süzülün, el değmemiş sahillerde haykırın ve adeta bambaşka bir dünyaya ait ormanları oyup geçin. Karmaşık, sistemik bir açık dünyaya uyum sağlayın ve cesaret, şaşkınlık ve pişmanlık dolu bu hikâyede samimi bir kadroyla birlikte güçlüklere karşı direnin.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler