Cuma, Nisan 26, 2024

Kingston’dan dünyanın en yüksek kapasiteli USB belleği!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kingston Digital tarafından üretilen  dünyanın en yüksek kapasiteli USB flash belleği CES 2017 fuarında gün yüzüne çıktı. USB bellek DataTraveler® Ultimate GT Türkiye’de satışa sunuldu. Farklı kapasite seçenekleriyle alıcılarına seçme hakkı tanıyan Kingston, üzerinde çok fazla belge barındırabiliyor.

DataTraveler® Ultimate GT, 1TB ve 2TB kapasite seçenekleriyle satışa sunuldu. Keza 2TB modeli 160 sinema filmi veya 500.000’in üzerinde fotoğraf saklayabiliyor. Tabi bunu ne kadar kişi tercih eder o da merak konusu. DataTraveler Ultimate GT, tasarımıyla son derece şık ve modern durmasının yanında , her türlü darbelere karşı çinko alaşımlı metal bir gövde içerisinde barınıyor. 

Aklımızdaki soru ise fiyatının ne kadar olacağı!

 

Ürün yüksek kapasitesi ve şık görüntüsünün yanında 5 yıl garanti, ücretsiz teknik destek ve Kingston‘un bilindik güvenilirliğini beraberinde getiren DataTraveler Ultimate GT’nin tavsiye edilen tüketici fiyatları ise şu şekilde;

* 1TB seçeneği için 3785 TL + KDV
* 2TB kapasiteli modeli için  6310 TL + KDV.

Şuan aklınızdan geçen şeyler muhtemelen “bunu alacağıma gamer pc toplarım.” ya da “bunu alacağıma harici disk alırım” şeklinde. Tabi ürünün özelliklerinin tamamını yansıtmadık. Şimdi bakalım Kingston bize başka ne gibi şeyler sunuyor.

 

dunyanin en yuksek kapasiteli usb bellegi turkiye de satisa sunuldu 8664907
DataTraveler Ultimate GT, 2TB’a kadar depolama alanı ve USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) performansı sunuyor. Ürün, dünyanın en saygın teknolojik donanım haberleri sitesi olan Tom’s Hardware tarafından “CES 2017 Best In Show” (Gösterinin En İyisi) ödülüyle taçlandırıldı. Bunların yanında 2TB’lık bir sürücüde 70 saatlik 4K kalitesinde videoya kadar veri dahil olmak üzere, küçük bir çapta, büyük miktarda veri saklayabilecek.

Kingston Flash Bellek Ürünleri Müdürü Jean Wong, konuyla ilgili olarak, “Sürekli büyüyüp gelişen dijital dünyada müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için her zaman yeni ve daha iyi depolama çözümleri yaratmak üzere çalışıyoruz. DataTraveler Ultimate GT ile kullanıcılar artık mobil veri saklama ihtiyaçlarının sınırlarını zorlayabilecek ve video, fotoğraf veya dosyalarını saklamak için küçük bir alanda fazlasıyla yere sahip olacaklar.” dedi.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler