Salı, Nisan 16, 2024

ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 Ti ve GTX 1080 Ti TURBO ekran kartlarını duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ASUS dünyanın ilk özel GeForce GTX 1080 Ti modelini duyurdu. Blower tipi soğutucu ile donatılan ekran kartı referans tasarım ve ASUS’un referans soğutma birimlerinden faydalanıyor. Turbo modelin Founders Edition olup olmadığı konusunda henüz net bir bilgi yok. Ancak her iki kart da 699 dolardan satışa çıkacak.

ASUS GeForce GTX 1080 Ti STRIX

Aşağıdaki grafikte görmüş olduğunuz sağdaki kart Pascal GP102 mimarisi ile geliştirilen ASUS‘un ilk özel tasarımı. GTX 1080 Ti Rog Strix modelinde ise LED aydınlatma, Auto-Exreme ve Super Alloy Power II teknolojileri ile birlikte gönderiliyor.

Tasarım açından baktığımızda ise yine büyülenmemek elde değil. Biliyorsunuz önümüzdeki hafta GTX 1080 Ti ofisimize konuk olacak. İlerleyen günlerde ise yeni ASUS 1080 Ti modellerini de sizler için test edeceğiz. Bundan önceki serilerden alışmış olduğumuz üçlü fan DirectCU III soğutma ünitesi ve arka plakası ile donatılmış. Yine üst düzey oyunlarda ve render alırken soğutmadan son derece memnun kalacağız gibi görünüyor.

Asus ROG Strix GTX 1080 Ti ve GTX 1080 Ti Turbo ekran kartlarının saat hızları henüz teyit edilmedi. Fakat ürün kodundan yola çıkarak fabrikaya overclock edilmiş modeline göz atıyoruz. Teknik özelliklere aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

ASUS ROG Strix GTX 1080 Ti
Teknik özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler