Çarşamba, Nisan 24, 2024

Korku Oyunu Saturnalia 2021 Yılında PC için Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşan benzersiz hayatta kalma korku oyunu Saturnalia için yeni bir fragman yayınlandı. Önümüzdeki yıl için çıkış tarihi onaylandı.

Geliştirici Santa Ragione’nin en yeni oyunu Saturnalia, şu anlık Epic Games Store’a özel olarak belirtildi.

news videogiochi saturnalia horror italiano ambientato sardegna data uscita nuovo trailer 1608732441538

Saturnalia, 1989 yılında vatandaşların kaybolduğu ve sinir bozucu bir sisin yaklaştığı Gravoi köyünde geçer. Oyuncular, köyün gelenekleri ve ileride uzanan akılsız sırlar hakkındaki gerçeği öğrenecekleri cevapları bulmak için köyü aramak için kullanılan tek kullanışlı araç olarak labirent benzeri yeri bir el feneri ile keşfetmekle görevlendirilir.

Fragman, oyunun ortamına ilham veren gerçek yaşam konumlarını ve oyuna eşlik eden inanılmaz derecede benzersiz sanat tarzını sergiliyor. Saturnalia, gizemi haydut benzeri bir yakalamayla çözmeye çalışırken geniş bir karakter yelpazesini kontrol eden oyunculara sahip olacak. Tüm oyuncu karakterleri öldüğünde, köy sıfırlanacak, etrafa karıştırılan yerler ve sokaklar keşfedilecek yepyeni bir köy oluşturacak.

Bilinmeyen bir kadın karakter tarafından anlatılan fragman, ortalama bir köy turu gibi başlıyor. Ancak mekanlar karanlık ve daha uğursuz hale geldikçe ve sesi daha baskıcı hale geldikçe hızla sinir bozucu bir dönüş yapıyor. Saturnalia, hikayeye ve karakterlere ilişkin pek çok bilinmeyen değişkenle birlikte ağır bir Sessiz Tepe etkisine sahip görünüyor.

Oyun hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler