Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Kripto Para Dünyasında Yeni Gündem: PEPE Coin

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kripto para dünyası çok hızlı dalgalanmaların yaşandığı bir dünya. Zaman zaman adını bile duyulmamış olan coinlerin patlama yaptığını görebiliyoruz. Bir dönem Dogecoin, sonrasında shiba gibi örnekler var. Şimdi de yeni trend PEPE Coin üzerinde yoğunlaşmış durumda.

Bir anda değeri 1 milyar doları da geçen Coin, haliyle sanal para yatırımcılarının da radarına girmeyi başarmış durumda.

PEPE Coin, 1 Milyar Dolar Pazar Değerini Yakaladı

Aslında birçok kişinin adını yeni duyduğu bu kripto paranın gündem olmasının nedeni tabii ki ani yükseliş trendleri yakalamış olması. Son açıklanan verilere göre Ethereum ağında bir memecoin olarak karşımıza çıkan PEPE coin, 869 milyon dolarlık günlük hacme erişmiş durumda.

Pazar değerinin de 1 milyar doları geçtiği görülen coin, görünen o ki sanal para dünyasının yeni gündemi olmayı başardı.

PEPE Coin

Fakat şunu da belirtmek gerekiyor ki başta da söylediğimiz gibi çok dalgalı bir pazardan söz ediyoruz. Bir bakıyorsunuz hiç adını duymadığınız yeni coinler gündem olurken, bir bakıyorsunuz bir anda çöküş yaşanmış.

Hal böyle olunca yatırımcıların da bir hayli dikkatli olması gerekiyor. Yeni gündem PEPE Coin olsa da bu trendi ne kadar sürer kimse bilemiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler