Cumartesi, Eylül 7, 2024

Lamborghini Yeni Urus 6×6 SUV Modeli İle Patlayacak

Paylaş

Otomobil dünyasının vazgeçilmezlerinden birisi olan Lamborghini, yeni 6 x 6 SUV modelini üretmeye hazırlanıyor. İlk olarak 4 x 4 Urus modeli ile tanıştığımız bu canavarlar, V12 motor ve yüksek performansı ile dikkat çekiyor. Bundan 25-30 yıl önce firma SUV platformuna yeni yeni giriş yapmaya başlamış ve 328 adet ile sınırlı kalan Urus modelini üretmişti.

Lamborghini 6 x 6 seçeneğindeki araç segmentinde çok fazla araç bulundurmuyor. Markanın üst seviye motorlarından birisi olan V12 motorunun kullanılacağı yeni araç üretime geçecek olursa, LM002 projesinde olduğu gibi, sınırlı sayıda üretilecek.

BENZER:  Yeni Peugeot 3008 ve E-3008 Fiyatı Açıklandı! Beklenen Sınırın Üzerinde

lamborghini-urus-6x6-3
Serinin En Yakın Rakibi Mercedes

Firmanın en büyük rakibi ise Mercedes‘in G63 AMG modeli olacak. Fiyat konusunda henüz bir netlik kazanılmış olmasa da, G63 AMG modeli 430 bin dolardan satılıyor. Lamborghini firması ilk kez gireceği bu rekabette elini güçlü tutmak istiyor.

lamborghini-urus-6x6-2

silkroadgaminggentr
Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

6 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler