Cuma, Nisan 19, 2024

Yeni Mercedes AMG GLC43 Coupe Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en iyi otomobil üreticilerinden birisi olan Mercedes, Paris Otomobil Fuarı kapsamında yeni AMG GLC43 Coupe modelini duyurdu. SUV segmentinde üretilen aracın performansı ve teknik özellikleri oldukça tatminkar düzeyde.

 

Mercedes AMG GLC43 Coupe Neler Sunuyor ?

 

SUV segmentinde geliştirilen yeni Mercedes AMG GLC43 Coupe kullanıcılara tasarımsal değişiklikler göstererek karşısına çıkıyor. Ancak dikkat ederseniz bu araç için SUV tanımı kullanılıyor. Fakat SUV görünümlü olmamasına rağmen alt yapı ve kullanım amacına göre değişiklik gösterebiliyor.

 

Mercedes’in bu otomobili 520 Nm tork üretebilirken, 362 beygir güce sahip. Ayrıca 3.0 litrelik Twin-Turbo V6 motora sahip. Binek otomobil performansının hiç fena olmadığını söyleyebileceğim gibi, AMG Coupe GLC43 100 kilometreye 4.8 saniye gibi kısa bir sürede ulaşabiliyor.

 

Mercedes-AMG-GLC43

 

Aracın içerisinde sürüş modlarının yanı sıra, süspansiyon ayarları ve otomobilin kullanılacağı zeminler de seçilebiliyor. Az önce size SUV görünümlü olmamasına rağmen neden SUV denildiği bu kısımda daha net anlaşılabiliyor. Tıpkı bir Bentley Bentayga gibi düşünebileceğimiz AMG GLC43 Coupe modeli hem arazi hem de hız için iyi bir performans sağlıyor.

 

Mercedes-AMG-GLC43-SUV-34

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler