Cuma, Temmuz 26, 2024

The Last of Us Part II Remastered Ne Zaman Çıkıyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevilen seri The Last of Us Part için geçtiğimiz günlerde önemli bir sızıntı gerçekleştirilmişti. The Last of Us Part II Remastered sürümünün bu hafta içerisinde duyurulacağı belirtilmiş ve oyundan bazı bilgiler de sızdırılmıştı.

Bu büyük sızıntının hemen ardından Sony tarafından resmi duyuru da yapıldı. Oyun için yapılan resmi duyurunun ardından yeni Remastered sürümünün ne zaman çıkacağı ve neler sunacağı da ortaya çıktı.

The Last of Us Part II Remastered Ne Zaman Geliyor?

PlayStation kanalı üzerinden yapılan paylaşıma göre yeni oyun 19 Ocak 2024 tarihinde karşımızda olacak. Oyunun PS5 için sunulduğunu göreceğiz.

Oyunda 4K gerçeklik modu ve 1440p performans modu olarak iki ayrı mod yer alacak. Bu modlara göre görüntü kalitesi, oyuna eklenen yeni grafik detayları ve çok daha fazlası değişecek. Daha iyi gölge kaliteleri, daha net detaylar ve daha iyi grafikler bizi karşılayacak.

VRR yani değişken tazeleme oranı özelliğini de destekleyecek olan The Last of Us Part II Remastered, birinci oyunda yer alan hızlı koşu modu, dinamik ışıklandırma ve ileri sarma özelliğiyle beraber gelecek.

Last of Us Part II Remastered Last of Us Part II Remastered 3 Last of Us Part II Remastered 4

5 Aralık tarihinde ön siparişe açılacak olan oyunun standart sürümü ve W.L.F sürümü satışa sunulacak. W.L.F sürümü ek olarak oyun içi dijital ögelere sahip olan bir sürüm olacak.

19 Ocak tarihinde yeni nesil konsollar için sunulacak olan The Last of Us Part II Remastered için ön siparişlerin ise 5 Aralık 2023 tarihinde açıldığını göreceğiz. Eğer oyunun PS4 versiyonu elinizde varsa, 10 dolar gibi bir ödeme yaparak bu üst versiyona geçiş yapmanız mümkün olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler